Beton amprentat Brasov

beton amprentat brasov

Beton amprentat Brasov a devenit un material de construcție utilizat pe scară largă datorită performanțele sale tehnice și estetice. De aceea, noi, ca o companie cu o gamă largă de experiență în beton amprentat , beton dezactivat , beton dezactivat fosforescent ,beton periat (maturat) beton drenant, beton elicopterizat si toata gama de betoane decorative, lucrăm de ani de zile pariind pe un material care are din ce în ce mai mulți adepți.

În acest fel, suntem producători și distribuitori, dar suntem și experți în aplicarea acestui material. Stăpânim toate disciplinele pentru a putea satisfaceți orice client, sfătuind de la început până la sfârșit dacă trebuie să efectuați o lucrare.

Nu contează dacă lucrarea este pe podele, pereți sau fațade, deoarece știm cerințele fiecărei suprafețe și ale fiecărei situații.

Ce este betonul amprentat Brasov?

Betonul amprentat este o tehnică decorativă care este utilizată în multe domenii imprimarea matrițelor de diferite forme pentru a crea texturi și desene atunci când Betonul este proaspat, putand obtine finisaje infinite.

Numit și beton amprentat, constă dintr-un strat de basorelief a cărui suprafață Este pigmentat și poate avea diferite aspecte, cum ar fi pietre prețioase, ardezie, lemn sau piatră naturală, printre altele.

Acesta este un material de construcție utilizat pe scară largă în medii publice sau publice. și, de asemenea, cele care sunt în aer liber datorită rezistenței lor la orice tip de condiție. Astfel, parcuri, parcări, piețe, magazine universale, Exteriorul piscinelor sau intrările în casele rezidențiale mari sunt de obicei acoperit cu acest strat.

Versatilitatea și durabilitatea sa sunt atât de mari încât fac ca acest material să se aplice Din ce în ce mai mult, atât pe podele, cât și pe pereți, cu tehnică proprie, în funcție de locația și locația trotuarului sau a feței.

Avantajele betonului amprentat Brasov

Betonul amprentat este un material care are mari virtuți, atât constructive, cât și precum și decorative. Toate acestea îl fac un excepțional, capabil să obțină diferite look-uri și culori în spații diferite rezistă, indiferent de condițiile de mediu pe care trebuie să le reziste. Acum Să trecem peste unele dintre avantajele sale ca acoperire decorativă.

Durabilitate și rezistență +20 de ani

Acesta este unul dintre cele mai durabile materiale din sector. Acest lucru se datorează faptului că, în primul rând, rezistența sa mare la trafic, atât de persoane, cât și de vehicule, fără Aspectul său este modificat, indiferent cât de mult trec peste el. Dar rezistențele lor nu sunt numai sunt supuse uzurii sau abraziunii deoarece rezistă și variațiilor termice ale toate tipurile și se comportă foarte bine atunci când este expus la razele soarelui. La depunerea cererii Modelate corect, trotuarele durează mai mult de 20 două decenii.

Finisaje infinite

Betonul amprentat are virtuți decorative și constructive. Prin urmare Zonele în care este aplicat sunt atât de personalizabile și pot prezenta o mulțime de de diferite finisaje, forme și texturi datorită matrițelor care imprimă materialul. Dar capacitatea sa decorativă nu se termină aici, deoarece vă permite, de asemenea, să alegeți printre numeroși pigmenți.

Execuție rapidă

Simplitatea instalării betonului amprentat este surprinzătoare dacă ne uităm la cantitate nuanțele pe care le are. Acest lucru se datorează faptului că este un mortar continuu, în care, dacă nu Dacă aplicăm forme geometrice foarte complexe, vom obține rezultate foarte bune într-un timp foarte scurt. spațiu de timp.

Întreținere redusă

Conservarea perfectă a suprafețelor acestui material nu este deloc dificilă. Întreținerea sa este foarte simplă: curățați doar zona din fața grămadă de murdărie de orice fel și atât. Apoi, prin aplicarea unui alt strat de lac la fiecare 2 sau 3 ani, în special în spațiile cu un aflux mare de vehicule, Este mai mult decât suficient.

Betonul amprentat Brasov este pentru renovarea oricarui spatiu

La fel cum există o multitudine de materiale pentru a schimba aspectul oricărui spațiu, La fel ca lemnul sau ceramica, printre multe altele, betonul amprentat este un opțiune mai ieftină și mai ușor de întreținut în stare perfectă, motive pentru care Din ce în ce mai mulți profesioniști o cer și o recomandă clienților lor.

Acest material vă permite să vă jucați cu reliefuri și amprente atât în interior, cât și în exterior. exterior, deși abundă în primul. Astfel, puteți alege între patru tipuri de beton amprentat, în funcție de locul în care îl vom folosi și de ceea ce caracteristicile acestui loc.

Beton amprentat exterior

Acest tip de beton este cel mai utilizat, deoarece este o acoperire care susține la orice amenințare pe care o poate suferi din partea lumii exterioare sau din cauza expunerii condiții care sunt doar în expunere constantă la elemente. Căi de acces, trotuare, Terasele, grădinile, mall-urile și toate aceste tipuri de spații, necesită acest lucru Beton amprentat.

Beton amprentat în interior

Nu pentru că este mai puțin obișnuit să găsești beton amprentat utilizat pe suprafețele Aceste locuri înseamnă că nu putem găsi exemple sau că nu pot fi acoperite. De De fapt, utilizarea în centre sportive, case, hoteluri, restaurante sau orice tip de Dacă sunteți o afacere bazată pe un spațiu comercial, îl puteți folosi ca tehnică decorativă.

Beton amprentat în piscine

Este foarte ușor de înțeles de ce betonul amprentat în piscine este unul dintre cele mai importante materiale din lume. alese atât de profesioniști, cât și de utilizatori: rezistența lor la umiditatea, capacitatea sa de a crea suprafețe antiderapante și stilul său decorativ, în Betonul furnizat de anumite matrițe îl face materialul preferat pentru Utilizați în medii de piscină.

Beton amprentat vertical

Pereții, fațadele sau orice tip de perete interior sau exterior pot fi acoperite cu beton amprentat, atât în sfera publică, cât și în cea privată. Când vine vorba de Suprafețele verticale, beneficiile lor estetice sunt ușor de afișat și sunt recunoscute de lăsând o impresie spectaculoasă asupra celor care o văd. Aplicația este o ușoară abatere de la metoda utilizată pentru trotuare.

Matrițe din beton amprentat Brasov zona dvs., designul dvs.

Pentru a atinge zone cu un nivel de personalizare nemaivăzut până acum, nu există nimic asemănător Utilizați beton amprentat și matrițele sale. Acestea dau fiecărei suprafețe o finisaje și o formă diferită. Acum, să analizăm ce fel de matrițe avem catalogul nostru

Matrite din beton amprentat pentru pavaje

Podelele sunt zonele în care un material, cum ar fi betonul, este cel mai frecvent utilizat imprimat datorita rezistentei mari la toate tipurile de uzura si rezistentei pe care o formeaza care lasă aceste tipuri de mucegaiuri să se vadă.

Avem o colecție de matrițe pentru beton amprentat formată din unsprezece colecții și un total de 100 de modele cu forme total diferite, variind de la cele care reproduce piatră naturală, borduri, pietre prețioase, forme de ventilator sau textură de pătură, Dar există și alte moduri diferite. Aplicarea acestor matrițe trebuie să fie Realizat atunci când betonul este în stare bună de prospețime.

Matrite din beton amprentat pentru pereti

Acest tip de matrite are de obicei o dimensiune mai mică, deoarece aplicarea sa va fi pe verticală și astfel sunt mai ușor de gestionat și, în acest fel, munca este mai ușor de realizat căprar.

Acestea sunt în principal matrițe care urmează să fie aplicate pe fațade sau pereți, în interior sau în exterior și că de obicei nu depășesc 80 de centimetri în lungime. Această colecție are 18 matrițe diferite cu finisaje din piatră naturală, ardezie sau toate tipurile de cărămizi.

Imitații de forme de lemn

Atunci cand doriti sa obtineti finisaje din lemn natural, nu exista alt material cum ar fi Beton amprentat. Dacă doriți să realizați aceste rezilieri într-un mai mult durabil, fără a fi nevoie să tăiați lemnul, mai rapid și mai ușor, Betonul amprentat sunt produsele ideale pentru a realiza acest lucru și pentru a recrea aceste forme pentru a le face să dureze mai mult decât orice alt material din industrie.

Matrițele noastre din imitație de lemn sunt ideale atât pentru zonele interioare, cât și pentru cele exterioare. Acestea pot fi găsite în aer liber, deoarece finisajele lor durabile vor merge oriunde. Perfect întreținut cu întreținere ușoară.

Culorile betonului amprentat Brasov

Betonul amprentat are diferite posibilitati de culoare in functie de dorintele utilizatorului. De De fapt, orice tip de nuanță poate fi amestecat pe suprafețele sale, cum ar fi roșu, verde sau albastru, cu altele mai neutre, cum ar fi alb, negru sau gri.

Sistemul nostru de pigmentare a betonului amprentat se bazează pe utilizarea Pigmenți anorganici care sunt complet rezistenți la alcalii sau expunere constantă la Razele UV și alți factori exteriori. Culorile noastre sunt de un calitate și garanție că nu se vor estompa niciodată și vor rămâne în forma lor pentru o lungă perioadă de timp, indiferent dacă suprafața este un trotuar sau un fațadă sau chiar zona exterioară a unei piscine.

Gama noastră de pigmenți, are 4 linii de culoare pentru beton amprentat care se adaptează betonului, transformându-i aspectul oferind performanțe deosebite, fără Deteriorați chiar și cu cele mai puternice produse de curățare.

Acum puteți obține suprafețele de culoarea dorită și puteți alege între un Un catalog mare al acestora, de la alb la maro la argintiu.

Suntem compania dvs. expertă în beton amprentat în Brasov

Suntem o companie cu o vastă experiență în domeniul soluțiilor decorative și, prin urmare, Acesta este motivul pentru care producem, de asemenea, beton amprentat de înaltă calitate, care este o altă opțiune pentru Calități estetice deosebite pentru a fi utilizate pe orice suprafață.

Acest lucru este posibil și pentru că suntem noi înșine producători și distribuitori. controlând fiecare pas al procesului și știind de ce au nevoie în orice moment atât profesioniști din sector, cât și cei mai exigenți utilizatori.

Beneficiați de sfaturile noastre personalizate

Asta pentru că, în calitate de specialiști, știm cum să vă spunem ce aveți nevoie în orice moment. dacă trebuie să efectuați lucrări noi sau dacă acestea sunt reparații ale altora deja existente.

Acest lucru se datorează gamei largi de produse pe care le avem în catalogul nostru. Toate tipurile de produse, cum ar fi mortare, matrițe, lacuri, agenți de eliberare, detergenți specifici și gama noastră largă de pigmenți și culori.Dacă trebuie să efectuați o lucrare cu beton amprentat Brasov, nu ezitați să Cereți-ne mai multe informații, deoarece vă sfătuim gratuit și fără obligații.

Cât costă să pui beton amprentat în Brasov?

Pentru a acoperi o suprafață cu beton amprentat Brasov, este mai mult decât recomandat Contactați aplicatorul sau compania specializată. Numai acestea vor putea Evaluați în totalitate factorii care vor interveni în obținerea prețului final.

În ceea ce ne privește, studiem câțiva factori care vor fi decisivi în suma finală înscrisă în buget. Vorbim despre un material care Poate fi utilizat în medii casnice, industriale sau de afaceri, precum și în locuri publice și private, astfel încât fiecare situație va avea variabile care să intervină în costul final.

De asemenea, un alt lucru de știut este că acest material poate fi aplicat atât în podele, cum ar fi pereți sau fațade, și fiecare aplicație are propriile caracteristici sau condiții care pot determina variația prețului final.

Oricum, să discutăm câțiva dintre factorii care pot determina prețul a unei lucrări sau a unei renovări cu beton amprentat.

Repararea suportului

De exemplu, dacă este necesar să curățați sau să reparați substratul pe care beton amprentat, costul va crește. Pentru a elimina, de exemplu, umezeala, va fi necesar Luați în considerare subsolul și puneți materiale plastice pentru a le împiedica să treacă.

În plus, pentru ca aplicația să fie un succes, trebuie să aveți o suprafață fără A fost curat, de vopsele, pete, grăsimi. Tot Aceste sarcini de adaptare a suprafeței vor crește costul final.

Dimensiunea care trebuie acoperită

O altă variabilă cu o pondere mare în prețul unui buget este dimensiunea suprafața care trebuie acoperită. Astfel, și contrar credinței generale, trebuie să A spune că cu cât suprafața este mai mare, cu atât este mai ieftină.

Acest lucru se datorează faptului că cu cât sunt mai mulți metri pătrați care trebuie acoperiți, cu atât este mai mult material Angajează, dar face și mai mult profit din achizițiile mari de materiale. Acest lucru permite rentabilitate Prețul betonului amprentat.

Complexitatea lucrării

De asemenea, va fi necesar să se țină seama de gradul de dificultate al fiecărei lucrări. Acest Va depinde de suprafața care trebuie acoperită și dacă are curbe sau pante, chiar modificări de nivel sau evacuarea apei din zonă. Aceștia sunt factori care pot crește costul forței de muncă.

Formele joacă, de asemenea, un rol

Decorarea betonului depinde de imprimarea matrițelor și acestea nu iau în considerare toate cu același preț. De fapt, cu cât au scutiri mai grele sau mai multe, cu atât sunt mai mari cost. Precum și dacă are figuri foarte specifice sau, direct, create după gust. De asemenea, trebuie să știți că combinarea diferitelor modele, în loc să utilizați Doar unul, va face, de asemenea, renovarea mai scumpă în general.

Contactează-ne pentru beton amprentat Brasov

Dacă doriți să efectuați o renovare sau o construcție nouă cu beton amprentat în Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav si Predeal, nu Nu ezitați să contactați compania dvs. specializată

Deplasari in judetul Brasov

Telefon: 0753-688-062

Contact WhatsApp.

Deplasari in toata Romania

Telefon: 0757-502-776

Contact WhatsApp.

.

☏ Sună 0753.688.062
Scroll to Top