Beton amprentat

Beton amprentat:Suntem dedicați fabricării acoperirilor decorative, atât interioare cât și exterioare, de aproape 20 de ani. Sisteme eficiente și eficiente pentru podele și pereți, cum ar fi betonul amprentat. Experiența noastră vastă într-un sector în continuă transformare ne-a determinat să depunem toate eforturile pentru a reînnoi și a inova neîncetat în soluțiile pe care le oferim clienților noștri. O traiectorie vastă în care ne-am impus ca un reper național și internațional, înregistrând brandul nostru în Europa, Statele Unite și Romania.

Suntem specialiști. Și, ca atare, vă punem la dispoziție experiența și cunoștințele noastre pentru a vă sfătui cu privire la fiecare dintre proiectele dvs. de beton amprentat. Produsele noastre oferă tot ce aveți nevoie: calitate înaltă, prețuri competitive, design și rezistență. De asemenea, vă oferim un serviciu tehnic specializat și cele mai apropiate aplicatoare de beton amprentat .

Avem certificatul ISO care susține activitatea noastră ca producători de beton amprentat, evidențiind în același timp calitatea produselor pe care le dezvoltăm, proiectăm și vindem. Această recunoaștere evidențiază serviciile pe care le oferim profesioniștilor din sectorul decorațiunilor și construcțiilor care se bazează pe profesionalismul nostru pentru a-și realiza proiectele decorative.

Dezvoltăm produse unice cu tehnologie de ultimă generație pentru a asigura materiale de calitate superioară care răspund nevoilor actuale și viitoare. Soluții atractive și durabile pentru finisaje extraordinare. Prin această disciplină de lucru bazată pe progres, am fost comemorați cu sigiliul IMM-ului inovator, un certificat prestigios care demonstrează meritul nostru ca profesioniști în beton amprentat

Căutați un furnizor de beton amprentat ? Un aplicator pentru a executa o lucrare? Vrei să urmezi unul dintre cursurile noastre? Spuneți-ne de ce aveți nevoie și vă vom ajuta să faceți acest lucru.

Ce este betonul amprentat?

Betonul amprentat este o acoperire continuă capabilă să reproducă forma și culoarea oricărui tip de material pe care vi-l puteți imagina. O versatilitate care, împreună cu rezistența sa mai mare, îl face o opțiune excelentă pentru podele și fațade. Până la punctul în care, până în prezent, continuă să fie una dintre cele mai solicitate soluții. Mai ales în aer liber.

Aspectul original al betonului amprentat, care îl deosebește de orice alt material, se datorează tehnicii sale speciale de aplicare. Un sistem care ștampilează, texturează și colorează betonul proaspăt. Relieful și desenul final al pavajului imprimat sau al betonului vertical ștanțat este rezultatul matriței care este tipărită și poate fi de diferite forme și modele.

O imitație perfectă a altor materiale, cum ar fi pietre, lemn, cărămidă, ardezie, piatră, lemn sau plăci, printre altele, este obținută rapid și infinit mai ieftin. Un material versatil prin care putem realiza o mare varietate de decoratiuni intr-un mod foarte simplu, care vor imbraca suprafete cu diferite modele, culori si texturi.

Indiferent de suprafața care urmează să fie decorată și de mucegaiul utilizat, un element decorativ distinctiv este creat pe proprietăți private, precum și pe site-uri de uz public. Intrări în case, terase de restaurant, parcuri și grădini, împrejurimi de piscină… Gama de utilizări este nelimitată.

Cu betonul nostru amprentat veți avea o garanție a rezultatelor, indiferent de domeniul de aplicare. Finisaje de calitate sublimă, precum și performanțele sale. Pentru acoperiri mai durabile și rezistente cu proprietăți anti-alunecare și impermeabile. Produse care vor oferi suprafețelor o durată lungă de viață datorită rezistenței lor superioare la abraziune, trafic și cicluri de căldură la rece. Design infinit pentru a scăpa de monotonie și simplitate.

beton amprentat
Beton amprentat

Avantajele betonului amprentat : cea mai bună calitate

Pentru a simți o casă ca o adevărată casă, este esențial să-i oferim esența locuitorilor săi. În acest sens, decorarea care se realizează prin materiale și acoperiri este fundamentală. Betonul nostru amprentat oferă personalizare de neegalat. Un grad ridicat de adaptare care nu este la îndemâna altor alternative și care este sculptat pe gustul clientului.

Pavaje imprimate și beton amprentat vertical care generează un impact vizual puternic. Suprafețe sigure, de înaltă calitate, care se potrivesc oricărui mediu și locație. Exclusivitate și rezistență mai presus de orice. Satisfacția dumneavoastră este rațiunea noastră de a fi ca și companie.

Rezistență și estetică în același timp

Betonul nostru amprentat este o placare de o frumusețe singulară, care are potențialul de a oferi spațiilor o estetică exclusivă și o rezistență de neegalat. Avem un catalog complet de matrițe, mortare, lacuri și culori care oferă o mare varietate de modele care se potrivesc nevoilor și gusturilor fiecărui client. Aspectul betonului amprentat va arăta splendid pentru anii următori, rămânând în stare perfectă, datorită performanțelor sale superioare. El tolerează perfect traficul ridicat și vremea nefavorabilă.

Se adaptează la orice suprafață

Un material cu un talent înnăscut de a se potrivi perfect pe toate suprafețele și terenurile, indiferent dacă au orice tip de denivelări sau nereguli, betonul amprentat se adaptează ca o mănușă.

Plin de culoare și artă

Culorile neutre vor fi întotdeauna considerate o alegere excelentă pentru a obține spații atractive, dar varietatea este bucuria și din acest motiv avem un catalog extins de culori pentru beton amprentat , mult mai multe decât vă puteți imagina. Nu găsiți nuanța dorită? Spune-ne ce nuanta doresti si o vom obtine. Toți pigmenții noștri sunt foarte rezistenți la lumina UV și la alcalii.

Finisaj superb antiderapant și impermeabil

Apa nu afectează betonul amprentat. Indiferent cât de mult plouă sau cât de des, trotuarul este complet antiderapant. Prin urmare, optarea pentru acest sistem se traduce prin protejarea împotriva alunecărilor și căderilor nedorite. Un sistem de finisare impermeabil care oferă, de asemenea, siguranță maximă în spațiile exterioare.

Material de întreținere minim

Fără tehnici magice sau procese dezvoltate, întreținerea betonului amprentat este destul de simplă. Nu există aproape nici o măturare și spălare sporadică a suprafeței. Acest lucru va împiedica acumularea de murdărie, iar substratul va fi întotdeauna în starea cea mai optimă. Pentru murdărie mai încăpățânată și pete mai profunde, vă recomandăm să utilizați un produs mai specializat, cum ar fi cele din gama noastră Ecoclean. La fiecare doi sau trei ani este recomandabil să reînnoiți stratul de rășină sau lac, astfel încât betonul dvs. amprentat să arate perfect.

beton amprentat

Excelența ca motto: compania dvs. de beton amprentat

Pasiune pentru munca noastră. Acel motor grozav care ne mișcă și care ne face să ne simțim privilegiați să facem ceea ce ne place cel mai mult din 2009. O pasiune care nu poate fi înțeleasă fără auto-cerere, constantă și necesară. Este singura modalitate de a progresa și de a oferi, an de an, produse și servicii îmbunătățite. Excelența este foaia noastră de parcurs.

Avem propriile noastre laboratoare în fabricile noastre. Echipa noastră de chimiști efectuează un studiu meticulos pentru formularea fiecăruia dintre produsele noastre, care sunt supuse unui control strict al calității. Un proces care are ca rezultat beton amprentat în Madrid de o calitate excepțională. O excelență în produs care este, de asemenea, extrapolată la serviciul pe care îl oferim profesionistului, care este centrul tuturor.

Sfaturi personalizate avansate

În fiecare zi a anului, vă oferim consultanță tehnică individuală gratuită. Profesioniștii noștri cu înaltă calificare în beton amprentat din Madrid vă vor răspunde la toate întrebările tehnice pe care le puteți avea despre sistemele noastre, precum și vă vor sfătui cu privire la ceea ce este necesar. Tehnicienii noștri de vânzări au primit o pregătire extinsă și vor fi responsabili pentru a vă ajuta să rezolvați orice întrebări care pot apărea cu privire la alegerea unui produs sau altul, aplicarea acestuia, precum și îngrijirea și întreținerea pe care trebuie să le primească suprafața.

Producători recunoscuți cu calitate ISO 9001

Calitatea și profesionalismul trebuie demonstrate prin fapte de încredere, nu prin vorbe. Produsele noastre au marca CE, precum și certificatul ISO 9001: 2015, un sigiliu distins care ne recunoaște ca producători specializați. Toate mortarele noastre de beton amprentat și produsele conexe sunt dezvoltate în fabricile noastre din Romania Mai mult de 5.000 de metri de suprafață din care exportăm produsele noastre și ne permit să obținem betonul nostru amprentat

Suntem un IMM inovator

Timpul ne învață, dar nu este singurul responsabil pentru progresul nostru. De la început, am știut că cel mai bun mod de a garanta o evoluție constantă este investind în cele mai bune mașini și materii prime, precum și garantând o calitate excelentă a muncii profesioniștilor noștri. Toate elementele împreună fac ca angrenajele să funcționeze perfect și să arate performanța maximă a companiei. Acesta este motivul pentru care am primit sigiliul IMM inovator, subliniind traiectoria noastră puternică atât la nivel de afaceri, cât și profesional.

Aplicatori experimentați, de fiecare dată

Deși nu avem instalatori proprii, lucrăm cu cei mai buni. Toți aplicatorii de beton amprentat care folosesc produsele noastre au fost instruiți în prealabil cu privire la produsele noastre. Instalatori calificați cu ani de experiență, care sunt o extensie a noastră. Aveți nevoie de un aplicator pentru a efectua renovarea? Scrie!

Instruim profesioniști: înscrieți-vă la cursuri de beton amprentat

Scopul nostru este de a oferi un serviciu 360º profesioniștilor. Fabricăm produsul, vă sfătuim cu privire la acesta și vă oferim instruire continuă și de calitate. De aceea, desfășurăm cursuri teoretico-practice privind betonul amprentat Cursuri de specializare destinate celor care doresc să-și actualizeze cunoștințele și abilitățile profesionale pentru a-și îmbunătăți capacitatea de angajare în acest sector.

O pregătire intensivă disponibilă, de asemenea, pentru persoanele care doresc să intre în lumea interesantă a betonului amprentat . In cadrul cursurilor noastre predam concepte fundamentale in jurul betonului amprentat precum si procesul corect de executie pentru acest tip de pavaj.

O metodologie care, în cazul nostru, este dublă. Pe de o parte, sistemul tradițional, cu un întăritor de culoare sau mortar imprimat; și, pe de altă parte, cu colorarea în masă a betonului. În ambele cazuri, veți dobândi competențele profesionale necesare și certificatul care vă acreditează ca aplicator autorizat de beton amprentat. Ești pregătit pentru asta? Nu ezitați să ne scrieți și să solicitați informații.

Matrițe din beton amprentat pentru cel mai bun finisaj

Bine ați venit într-o lume a soluțiilor. Avem un catalog imens de matrițe din beton amprentat astfel încât să o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine muncii dvs.veti gasi cele mai frecvent utilizate matrite si altele care, desi sunt mai putin obisnuite, vor da o nota foarte speciala proiectului dumneavoastra.

Dacă sunteți în căutarea unor matrițe de beton amprentat de înaltă calitate pentru proiectele dvs. de construcții, sunteți în locul potrivit! Proiectat cu cele mai bune materiale, deoarece toate sunt fabricate în Spania. Sute de modele și texturi din care puteți alege și, cu garanția tuturor, oferind rezistență maximă și durabilitate pentru a satisface nevoile celor mai exigente proiecte.

Veți găsi o mare varietate de finisaje în cadrul familiei, precum și diferite grade de alunecare. Matrițe foarte confortabile și ușor de aplicat cu care veți reproduce milimetric forma pietrelor, cărămizilor, plăcilor, ardeziei, plăcilor, pietrei, carosabilului, lemnului și un număr nesfârșit de alte texturi. Mai jos, vom analiza câteva dintre opțiunile pe care le avem disponibile.

Lemn

Vă prezentăm una dintre cele mai exclusive opțiuni ale betonului nostru amprentat. Cu matrița potrivită avem capacitatea de a genera suprafețe care sunt total fidele esteticii lemnului, dar cu toate avantajele pe care ni le oferă betonul amprentat. Veți obține medii elegante care își conturează propria personalitate, într-un mod mai economic și evitând întreținerea greoaie pe care o necesită placarea lemnului de la noi.

Cărămidă

Aspectul cărămizii, o estetică care a fost cu noi din timpuri imemoriale și care continuă să funcționeze perfect. Toată lumea îi poate da stilul pe care îl preferă, fiind capabil să recreeze medii moderne și contemporane sau Un stil mai vintage care îi conferă eleganța pe care o căutați, atât în aer liber, cât și în interior.

Piatră

Piatra este un material prețios. Oferă o eleganță și o naturalețe pe care foarte puține materiale sunt capabile să le atingă. Cu această matriță din beton amprentat, trotuarul va dobândi un aspect vizual foarte asemănător, atât de mult încât schimbarea va fi practic imperceptibilă pentru ochi. O textură ideală pentru medii exterioare, cum ar fi terase, punți, grădini și parcuri. Aspectul său îi permite să se integreze perfect în mediul înconjurător, oferind un aspect natural și un efect mai rustic. Si fara costurile de montaj si intretinere pe care piatra naturala le cere.

Dale

Matriță cu design de țiglă, un finisaj care nu dezamăgește și care asigură obținerea unor rezultate cu adevărat interesante. Plăcile vor genera acel mediu special cu caracter propriu care va arăta ca o estetică de decor înalt.

Caldarîm

Credem în clasici. Dacă ceva durează în timp, este pentru că funcționează, și exact asta se întâmplă cu pietrele. Un design ideal pentru podele exterioare, cu care să creați un spațiu de o mare frumusețe, cu o notă ceva mai clasică.

Produse de garanție pentru proiectele dvs. de beton amprentat

Avem toate produsele și instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă face lucrările de beton amprentat. Produse ușor de aplicat și rezistente la siguranță. Conceput pentru a oferi o calitate superioara din punct de vedere al finisajului si durabilitatii, astfel incat proiectul dumneavoastra sa fie un succes din primul moment.

Mortare decorative și de reparații

Decorați și creați de la zero. Îmbunătățiți și reînnoiți siding vechi. Sau reparați podelele imprimate deteriorate. Oricare ar fi nevoia dvs., avem un produs făcut o soluție. Decorative și funcționale alcătuiesc cele două linii de mortare decorative și reparații din beton amprentat.

Lacuri pe bază de apă, solvenți și metacrilat

Puteți ezita între un produs sau altul pentru a realiza o suprafață, de asemenea, culoarea și mucegaiul pe care le veți folosi pentru a da pavajului sau peretelui vertical textura finală, dar nu și cum să îl protejați. Cu rasinile noastre de cea mai inalta calitate, veti creste considerabil durata de viata utila si durabilitatea betonului dumneavoastra amprentat. Lacuri pe bază de apă, solvenți și metacrilat care ajută la îmbunătățirea și îmbunătățirea culorii.

Agenți de eliberare a pulberilor și lichidelor

Nu riscați cu îndepărtarea matrițelor din beton amprentat. Cu agenții noștri de eliberare veți extrage matrițele într-un mod rapid și curat. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți ce versiune preferați: pulbere sau lichid. Vă facem foarte ușor.

Pigmenți pe bază de apă și solvenți

Nu există culoare fără Arcocem®. Pigmenții noștri pentru beton amprentat cu putere mare de colorare. Acestea asigură stabilitate totală în interior și în exterior. În acest fel, vă veți bucura de pardoseli colorate de lungă durată. Foarte rezistent la alcalii și inalterabil la lumina soarelui. Pe bază de apă și pe bază de solvenți. Pe placul clientului.

Exprimă-ți stilul cu betonul nostru amprentat

Decorarea spațiilor interioare și exterioare este o parte fundamentală a realizării unor medii plăcute, confortabile, care se adaptează stilului nostru. Alegerea materialelor este un factor cheie în proiectarea și crearea de proiecte unice și originale. Cu beton amprentat în Madrid, sunt create spații unice și irepetabile. Posibilități decorative multiple în proiectarea mediilor rezidențiale și comerciale.

Propunerile decorative pe care betonul amprentat le permite pe podele și pereți sunt nelimitate. Mai rustic și natural sau mai contemporan și ciudat. Toate acestea cu rezistența și durabilitatea asigurate care fac din această acoperire o investiție garantată în ceea ce privește durabilitatea.

Prin betonul amprentat obținem o alternativă imbatabilă la cele mai consacrate materiale arhitecturale. O acoperire care ne permite să luăm o cale mai economică, durabilă și de calitate superioară.

Potențialul său înseamnă că poate fi aplicat pe toate tipurile de suprafețe, în special pardoseli exterioare, dar fiind la fel de eficient în pardoselile interioare, pe podelele piscinelor, precum și pe suprafețele verticale: fațade, pereți de toate tipurile și pereți.

În toate acestea, rezultatele vor fi de o calitate excelentă, obținând finisaje complet exclusive, în funcție de matriță, și cu garanții de rezistență imbatabile.

Beton amprentat vertical

Exteriorul unei clădiri este prima linie de apărare a clădirii. Zona care poartă greul în ceea ce privește consecințele inerente condițiilor climatice. Și de aceea este atât de important să alegeți un material de garanție cu care fațadele și pereții exteriori sunt protejați. O protecție care trebuie să fie în concordanță cu contribuția unei atingeri estetice, care nu poate lipsi niciodată. Betonul amprentat vertical este perfect pentru aceste cazuri. Estetică și funcționalitate la același nivel.

Aceste beneficii pot apărea, și apar, și în spații interioare, cum ar fi bucătării, camere de zi, restaurante și hoteluri. Domenii de aplicare care fac diferența prin crearea unui perete de accent care inundă spațiul cu eleganță și distincție. Betonul amprentat vertical în Madrid este un pariu sigur pentru cei care caută soluții practice și izbitoare din punct de vedere estetic.

Pavaj din beton amprentat

În cazul pardoselilor, atunci virtuțile betonului amprentat sunt și mai apreciate. O alegere modernă, durabilă, capabilă să imite totul, de la aspectul pietrelor prețioase până la farmecul lemnului. Pardoseală ușor de întreținut, cu rezistență la uzură de neegalat.

Un material care oferă stiluri proaspete și elegante, precum și finisaje antiderapante și impermeabile în toate spațiile. Pe terase, grădini, piscine, birouri, restaurante sau magazine veți găsi întotdeauna o opțiune care oferă personalitate, stil și funcționalitate. În aer liber sau în interior, optarea pentru o podea din beton amprentat în Madrid este un succes total. Ce aștepți pentru a descoperi toate posibilitățile pe care ți le poate oferi?

beton amprentat
Beton amprentat

Preț m2 beton amprentat : cel mai bun buget garantat

Betonul amprentat are nenumărate beneficii, dintre care am detaliat doar câteva dintre ele. Un material care nu este nou în sector, dar a cărui popularitate crește cu pași mari în ultimii ani. Luând în considerare toate avantajele analizate până în prezent, în special capacitatea de a reproduce același finisaj ca și alte materiale, prețul pe m2 de beton amprentat în prezintă o valoare excelentă pentru bani.

O soluție decorativă foarte rentabilă care, cu costul său, face, de asemenea, diferența. Dimensiunea suprafeței care urmează să fie transformată în metri pătrați, tipul de matrițe care urmează să fie ștanțate pe pavaj sau fațadă, precum și calitatea lacului cu care trebuie protejat stratul de acoperire vor face ca suma finală să fluctueze. Și, bineînțeles, tarifele speciale ale fiecărui aplicator. Oricum ar fi, garantăm un preț competitiv, în conformitate cu ceea ce marchează piața și calitatea produselor noastre.

În termeni generali, prețul pe m2 de beton amprentat în este între aproximativ 30 și 50 de euro. Doriți să aflați mai multe? Scrieți-ne și solicitați o ofertă gratuită.

Solicitați o ofertă

Expertiza noastră merge dincolo de betonul amprentat

Dorința noastră de a oferi clienților noștri cea mai largă gamă de produse decorative explică gama largă de soluții pe care le avem. Suntem specialisti in beton amprentat, dar si in microciment si vopsele. Un sistem pentru fiecare loc și nevoie. Acesta este motto-ul nostru. Toate acestea sunt produse performante care sunt însoțite de servicii complementare.

O experiență transferată și împărtășită printr-o rețea vastă de parteneri pe care am promovat-o de-a lungul anilor. O rețea de distribuție, formată din experți în domeniul sistemelor noastre și care sunt acreditați de noi.

Microciment

Microcementul este un strat continuu de numai 2-3 mm grosime, care este ideal pentru renovarea oricărui tip de suprafață datorită instalării sale ușoare și rezultatelor surprinzătoare pe care le garantează. Sistemul nostru cel mai emblematic, fără îndoială. De fapt, suntem pionieri ai microcimentului la nivel național. Când ne-am început călătoria în acest sector în 2005, am făcut-o mână în mână cu acest material care continuă să fie o tendință decorativă cu drepturi depline.

Acest material decorativ este incredibil de ușor și are o putere de aderență de neegalat, care îi conferă posibilitatea de a fi așezat pe orice suprafață, indiferent dacă este orizontală sau verticală. Printre proprietățile sale, instalarea sa fără lucrări iese în evidență, evitând astfel orice tip de resturi și lucrări dezvoltate, garantând în același timp finisaje demne de decor înalt. Rezistențele mecanice și chimice bune pe care le asigură certifică calitatea produselor noastre. Pe lângă faptul că nu crăpați.

Creația perfectă care îmbină estetica și funcționalitatea, printr-un produs care îți va face camerele să arate unic și cu o durată lungă de viață.

Glazuri

Elitte este linia de glazuri metalice unde creativitatea este la cel mai înalt nivel. Un material cu care să creezi medii cu un ton unic. Poate fi utilizat atât pe suprafețe care nu pot fi parcurse, cât și pe suprafețe pietonale, ceea ce face ca rezultatul să reflecte efecte metalice fantastice (glazură) sau sclipici (sclipici).

Vopsele

Vă prezentăm Emottion, cea mai exclusivă vopsea de faianță, care se remarcă prin faptul că oferă rezultate de mare valoare decorativă. Utilizarea sa nu necesită un grund în aplicarea sa. Un produs care prezintă o mare rezistență la apă curentă, abraziune și zgârieturi, precum și la razele UV. Toate aceste proprietăți îl fac un produs magnific pentru decorarea exterioară și interioară.

În ciuda faptului că a fost concepută ca vopsea pentru plăci, aplicarea sa a fost extinsă și pe: metal, beton, gips-carton, tencuială, beton ștanțat, lemn etc. Uscarea sa foarte rapidă și varietatea largă în 10 culori sunt surprinzătoare.

Cu vopseaua Classic Mettal și acoperirea Pure Mettal, camerele dvs. vor primi un efect complet reînnoit. Aceste materiale consolidează liniile noastre inovatoare de produse cu efect metalic, cu care să creăm medii cu caracter propriu. Două materiale decorative care pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, creând medii sofisticate.

Pentru cei care iubesc stilul vintage, oferim, de asemenea, posibilitatea de a genera un efect minunat de rugină cu acceleratorul Mettal Activator, un activator de rugină care vă permite să creați medii cu un stil industrial.

Alăturați-vă și distribuiți betonul nostru amprentat

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de afaceri în sectorul betonului amprentat, avem ceea ce aveți nevoie. Suntem specialiști în fabricarea și comercializarea betonului amprentat și dorim să continuăm să ne extindem acoperirea cu dvs.

Căutăm să ne extindem prezența pe piață. Căutăm parteneri dedicați și experimentați care să se alăture echipei noastre. Distribuitori de beton amprentat din Madrid care împărtășesc perseverența, implicarea și atenția noastră cu clienții.

Vrem să stabilim relații de lungă durată, să lucrăm împreună pentru a stimula împreună creșterea pe piața betonului amprentat din Madrid. Oferim o mare varietate de produse cu cele mai înalte standarde de calitate. Soluții decorative de ultimă generație, precum și toată experiența noastră în acest sector, ceea ce ne permite să oferim consultanță tehnică și comercială de primă clasă.

Ne-am angajat să oferim un serviciu personalizat, apropiat și continuu pentru fiecare dintre distribuitorii noștri. Vă vom oferi suportul de care aveți nevoie pentru a putea oferi clienților dumneavoastră un serviciu de calitate.

Aderarea la Beton dezactivat® vă va permite să accesați cele mai bune materiale de pe piață la prețuri competitive, astfel încât să puteți obține beneficii maxime posibile. În plus, vă oferim posibilitatea de a face parte dintr-o companie solidă și recunoscută pe piață pentru o mai mare încredere din partea clienților dvs.

Nu mai așteptați și deveniți distribuitorul nostru de beton amprentat Completați formularul cu datele dvs. și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă informa despre condițiile și avantajele noastre. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem!

Beton amprentat

Dorințele sunt menite să devină realitate: o mare varietate de culori în beton amprentat

Cu betonul amprentat suntem norocoși să avem un material în care pot fi combinate toate culorile dorite. Nu există limite pentru creativitate, asigurându-vă că finisajele arată cu orice fel de nuanță pe care o căutați, de la neutre la nuanțe care pot fi mai intense.

Un produs performant prin care folosim pigmenți anorganici pentru a crea suprafețe rezistente la alcalii, lumina soarelui și orice factor meteorologic.

Scopul nostru este de a oferi un material de calitate, care este la fel de eficient atât în interior, cât și în exterior, păstrat în stare perfectă și cu finisaje decorative mult superioare. Și, desigur, am reușit. Avem o gamă de peste 40 de culori de beton amprentat Contactați-ne și să începem să vă transformăm proiectul în realitate.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta.

Permiteți-ne să vă sfătuim. Dacă aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne scrieți. Doriți să cumpărați produsele noastre? Faceți un curs cu noi? Un aplicator pentru a instala beton amprentat pentru tine ? Completează datele tale în formular și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

☏ Sună 0753.688.062
Scroll to Top