Beton dezactivat Bucuresti

beton dezactivat bucuresti

Beton dezactivat Bucuresti : Sector 1 Bucuresti , Sector 2 Bucuresti , Sector 3 Bucuresti , Sector 4 Bucuresti , Sector 5 Bucuresti , Sector 6 Bucuresti

Suprafețele de beton dezactivat Bucuresti cuprind mai multe tipuri diferite de aspect de beton gata preparat. Agregatul expus este un tip de finisaj spălat în care contractantul expune roca sub suprafață sau însămânțează suprafața cu rocă importată.

Un alt tip de finisaj de beton dezactivat este expunerea ușoară a particulelor de nisip prin spălarea suprafeței cu apă mai târziu în procesul de finisare sau prin utilizarea unui acid a doua zi. Metoda cea mai comună și de înaltă calitate este utilizarea unui retarder de suprafață.

Ce este betonul dezactivat Bucuresti?

Betonul dezactivat Bucuresti, este o metoda decorativa de finisare a betonului prin spalarea suprafetei pastei de ciment pentru a expune piatra in beton.

Deși aceasta este una dintre cele mai răspândite metode de finisare a betonului în acest domeniu, finisajele spălate oferă o gamă mai largă de opțiuni decât cred mulți – prin schimbarea componentelor de nisip și / sau piatră ale amestecului de beton, se poate observa o gamă diversă de culori și texturi.

Care este prețul pe metru pătrat pentru betonul dezactivat ?

Prețul total al serviciilor furnizate de instalatori variază între 60 și 150 EUR/m².

Prețul unei instalații este încă foarte volatil, deoarece mulți parametri sunt implicați în construirea unei oferte, cei mai frecvenți fiind:

 • Culoarea betonului: În funcție de culoarea și natura pietrei, betonul poate costa oriunde de la unul la dublul prețului!
 • Metoda de producție a plăcilor: Pentru a reduce costul de producție al acestui beton, se poate realiza un prim strat de beton gri și apoi se poate pune un al doilea strat de beton alb dezactivat.
 • Grosimea plăcii de beton
 • Geografie: Orașul sau regiunea în care locuiți afectează, de asemenea, prețurile, locuirea într-un oraș mare sau mic înseamnă prețuri diferite ale materialelor și forței de muncă.

Care sunt utilizările beton dezactivat Bucuresti?

Utilizarea betonului dezactivat Bucuresti se extinde de la limitele individului până la limitele profesionistului în construcții.

 • Trotuarele, parcările sau pistele de biciclete se numără printre utilizările recunoscute ale betonului dezactivat pentru uz profesional.
 • Cu toate acestea, persoanele fizice au, de asemenea, dreptul de a beneficia de acest produs care nu necesită întreținere și rezolvă multe probleme.
 • În mod similar, aleile dvs. de grădină vor arăta acum grozav cu pavaj din beton spălat într-o culoare care se armonizează perfect cu mediul.
 • Terasa ta nu va fi lasata deoparte, ceea ce va impresiona mai multi obisnuiti si prieteni, deoarece, modelele si decoratiunile sunt originale si frumoase.
 • Marginile piscinei pot beneficia, de asemenea, de acest material versatil pentru a preveni riscul de căderi și fisuri legate de acțiunea apei.
Care este prețul pe metru pătrat pentru betonul alb dezactivat?

Pro și contra betonului dezactivat dezactivat Bucuresti

Pro și contra betonului dezactivat

Betonul dezactivat Bucuresti este o alternativă excelentă la betonul tradițional, deoarece nu necesită substanțe chimice sau unelte speciale. Agregatele decorative sunt amestecate cu betonul în timpul dozării. Odată ce betonul a atins o rigiditate suficientă, suprafața este spălată pentru a dezvălui agregatul decorativ. Betonul spalat este o alegere populara pentru terase, cai de acces si alte zone pavate, deoarece tinde sa nu prezinte pete si urme in zonele cu trafic intens, mentinand un aspect de piatra naturala.

Cu betonul dezactivat, puteți obține efecte dramatice la un cost rezonabil, deoarece sunt necesare puține materiale suplimentare (altele decât agregatele decorative sau altele) și unelte (dincolo de instrumentele de finisare de bază). Iată câteva alte beneficii notabile ale finisajelor din beton dezactivat:

 • Procedurile de bază sunt suficient de simple pentru ca profesioniștii cu experiență să le poată stăpâni cu ușurință.
 • Suprafața este robustă, antiderapantă și rezistentă la trafic intens și condiții meteorologice extreme.
 • Multe tipuri și dimensiuni de agregate decorative sunt disponibile pentru a obține variații nelimitate de culori și texturi.
 • Agregatul expus este foarte versatil și contrastează frumos cu betonul obișnuit sau cu alte tratamente decorative, cum ar fi ștanțarea, șablonarea și colorarea generală.
 • Este necesară puțină întreținere, alta decât etanșarea și curățarea ocazională.
 • Antiderapant, rezistent la pete, trafic și intemperii
 • Foarte versatil și se amestecă frumos cu betonul înconjurător și / sau alte tratamente decorative
 • Disponibil într-o varietate de forme, stiluri, texturi și culori.

Cum se face instalarea beton dezactivat Bucuresti?

Iată pașii pentru instalarea betonului dezactivat!

Pasul 1: Trebuie să vă amestecați propriul beton în loc, dar această metodă va funcționa cu beton preamestecat care are un timp normal de întărire. Nu trebuie utilizat beton cu fixare rapidă.

 • Încadrarea zonei
 • Amestecarea betonului
 • Turnarea betonului
 • Montarea și nivelarea betonului
 • Colorarea betonului neted

Pasul 2: Pietricelele sunt împrăștiate pe suprafața betonului. Fă-o puțin câte puțin.

Betonul trebuie să fie suficient de ferm pentru ca pietricelele să nu se scufunde din vedere, dar nu suficient de ferm încât să fie dificil să împingeți pietricelele în beton. Va trebui să judecați acest lucru.

Pasul 3: Când aveți o acoperire bună de pietricele, începeți să le conduceți în beton cu o mistrie. Finalizați procesul plutind betonul pentru a obține un finisaj neted. Veți ști că s-a terminat atunci când vedeți doar un contur slab al pietricelelor.

Pasul 4: Așteptați ca betonul să se întărească. Este nevoie de aproximativ 8 ore într-o zi fierbinte până când sunteți gata să expuneți agregatul.

Pasul 5: Este timpul să vă expuneți agregatul. Aceasta este cea mai bună parte!

Folosind o perie și un curent ușor de apă, începeți să periați ușor și să spălați stratul superior de ciment pentru a vă expune pietricelele. Păstrați periajul ușor și apa la minimum… Dar veți simți acest lucru și le puteți crește pe amândouă pe măsură ce continuați. Luați-vă timp și nu periați prea mult ciment, deoarece riscați să iasă pietricica. Adăparea constantă vă va dezvălui progresul.

De ce să alegi beton dezactivat pentru proiectul tău?

Betonul dezactivat Bucuresti este un beton clasic în care agregatul este realizat așa cum se fixează. Astfel, această acoperire păstrează toate proprietățile tehnice ale betonului, dar cu o estetică și o aderență mai bune. De asemenea, puteți schimba stilul și textura betonului dezactivat jucându-vă cu agregatele care îl compun.

Acest beton se caracterizează prin:

 • Cantitatea de pietriș de pe suprafață: cu cât sunt împrăștiate mai multe pietricele pe suprafață, cu atât fundul este mai puțin colorat;
 • Culoarea pietrișului:
 • culoarea mortarului;

Secretul pentru a obține o formă bună de beton dezactivat constă în dozarea perfectă

Cere oferta de pret pe m2 in 2024 pentru beton dezactivat

Deplasari in Sud si Centru Romania

Telefon: 0753-688-062

Contact WhatsApp.

Deplasari in Vest, Sud-Vest, Nord-Vest Romania

Telefon: 0757-502-776

Contact WhatsApp.

☏ Sună 0753.688.062
Scroll to Top